Werken in Elements

De onlangs opgeleverde kantoren bevinden zich in het kloppende hart van nieuwbouwproject Elements. Vanuit hier kijk je uit over zowel het stedelijke als het parkachtige landschap, pal naast gezellige horecagelegenheden en de parkeergarage. Werk in stijl, midden in een frisse, bruisende omgeving die volop in ontwikkeling is. Er zijn diverse kantoor- en horecaruimtes te koop en te huur in Elements. Iets voor jou?

Commerciële ruimtes te koop in Factory

Op zoek naar een kantoor of praktijkruimte die net zo uniek is als jouw onderneming? Duik dan in de mogelijkheden van Factory. De twee commerciële ruimten zijn uitstekend bereikbaar en geschikt voor kantoor of praktijk. Beide units liggen op de hoek, Noordoost of Zuidoost. Hoekunit I heeft een metrage van in totaal ca. 483 m² BVO en hoekunit II heeft een metrage van ca. 631 m² BVO.  

Deze kantoorruimtes zijn gelegen in het hart van nieuwbouwproject Elements. Vanuit hier kijk je uit over zowel het stedelijke als de groen ingerichte omgeving, pal naast de horecagelegenheid in SmartDock en de parkeergarage. Ook het winkelcentrum is binnen een paar minuten lopen bereikbaar. Een bijzonder fijne werkplek in een nieuwe en levendige omgeving, direct beschikbaar.

Factory zelf is een karakteristiek gebouw, met industriële kenmerken aan de binnenkant, denk aan betonnen kolommen en in beton gegoten plafonds van 3,5 meter hoog. Aan de buitenkant schittert een gloednieuwe gevel met fraaie erkerkozijnen over de volledige hoogte. Er zijn meerdere entrees mogelijk en de ruimten zijn helemaal naar eigen inzicht in te delen. Verken de opties, en maak van Elements de plek waar jouw onderneming tot bloei komt. 

Ben je geïnteresseerd? Je bent van harte welkom voor een bezichtiging en rondleiding door de wijk. Bel Stephan van Schenk Makelaars om een afspraak te maken. 

Bekijk het aanbod
Buiten Bij Loft Type K Factory Haarlem Web

Horeca- en restaurantruimte te huur in SmartDock

Een fraaie horecaruimte vanaf ca. 140 m² tot maximaal 400 m² met hoge plafonds (ruim 4 meter), een terras vanaf ca. 70 m² en veel daglicht, geschikt als horeca / restaurant en overige functies. SmartDock in Elements wordt dé ontmoetingsplek van deze nieuwe wijk. Hier komen bewoners en gebruikers samen thuis. Horeca in de plint en parkeren aan de achterzijde en op de overige verdiepingen.

Bij deelverhuur is voor het overige gedeelte de mogelijkheid van een andere bestemming zoals dienstverlening, sport, gezondheidszorg, een klein kantoor, vergaderruimte, (flex)werkplekken of een kleine winkel etc. Zolang het maar de buurt verrijkt.

Het gebouw is klaar om in gebruik te nemen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mark Roos of Daan Janssen van Adhoc horecamakelaars via 0182 - 5333 55.  

Bekijk het aanbod