Werken in Elements

Elements staat in het teken van zowel wonen als werken. In de plinten is verschillende bedrijvigheid mogelijk, waaronder horeca, kantoor-, winkel-, praktijk- en bedrijfsruimte. Je vindt hier informatie over de verschillende type objecten die worden gebouwd.

Commerciële ruimtes koop in Factory

Op zoek naar een bijzondere en uitstekend bereikbare locatie voor uw kantoor of praktijk? Kom dan kijken naar fraaie hoekunit van in totaal ca. 483m² of 631 m² BVO. De ruimtes hebben veel daglicht en mooie hoge plafonds (3,5 meter).

Deze kantoorruimtes zijn gelegen in het centrale deel van nieuwbouwproject Elements met uitzicht op de stedelijke maar ook parkachtige omgeving en direct bij horeca en de parkeergarage. Ook het winkelcentrum is binnen een paar minuten lopen bereikbaar. Een bijzonder fijne werkplek in een nieuwe en levendige omgeving.

Factory is een karakteristiek gebouw met aan de binnenzijde industriële kenmerken zoals betonnen kolommen en in beton gegoten plafonds van 3,5 meter hoog. Aan de buitenzijde is een volledig nieuwe gevel gerealiseerd met fraaie erkerkozijnen over de gehele hoogte. Er zijn meerdere entrees mogelijk.

Hier vind je meer informatie

Horeca/restaurantruimte te huur in SmartDock

Een fraaie horecaruimte vanaf ca. 140m² tot maximaal 400m² met hoge plafonds (ruim 4 meter), een terras vanaf ca. 70m² en veel daglicht, geschikt als horeca / restaurant en overige functies. SmartDock in Elements wordt dé ontmoetingsplek van deze nieuwe wijk. Hier komen bewoners en gebruikers samen thuis. Horeca in de plint en parkeren aan de achterzijde en op de overige verdiepingen.

Bij deelverhuur is voor het overige gedeelte de mogelijkheid van een andere bestemming zoals dienstverlening, sport, gezondheidszorg, een klein kantoor, vergaderruimte, (flex)werkplekken of een kleine winkel etc. zolang deze diensten een goede bijdrage leveren aan deze buurt.

Het gebouw is klaar om in gebruik te nemen.

Kijk hier voor meer informatie