Contact

Heb je vragen over het laatste Lookout-appartement of ben je geïnteresseerd in werken in Elements? Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag.

Altijd open huis!

Niets gaat boven een ervaring ter plekke. Wil je ervaren hoe het voelt om in een Lookout appartement in Elements te wonen? Plan een bezichtiging in. De bouw is in volle gang en de oplevering staat gepland in het voorjaar van 2024.

We hebben altijd open huis: het Lookout appartement is te bezoeken op afspraak. Boek je eigen privé-tour op een door jouw gekozen moment.

Aanmelden

Wil je werken in Elements?

De onlangs opgeleverde kantoren bevinden zich in het kloppende hart van nieuwbouwproject Elements. Vanuit hier kijk je uit over zowel het stedelijke als het parkachtige landschap, pal naast gezellige horecagelegenheden en de parkeergarage. Werk in stijl, midden in een frisse, bruisende omgeving die volop in ontwikkeling is. Er zijn diverse kantoor- en horecaruimtes te koop en te huur in Elements. Verken de opties, en maak van Elements de plek waar jouw onderneming tot bloei komt. Je bent van harte welkom voor een bezichtiging en rondleiding door de wijk. Bel Stephan van Schenk Makelaars om een afspraak te maken. 

Plan een bezichtiging in
Wil je werken in Elements?

Maak kennis met team Elements

NextHome Nieuwbouwhypotheken

NextHome Nieuwbouwhypotheken

Betrokken financiële partner
Ja, ik wil graag meer informatie over werken in Elements Bekijk het aanbod