Contact

Alle woningen in Elements zijn inmiddels verkocht. Ben je geïnteresseerd in werken in Elements? Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag.

Wil je werken in Elements?

De onlangs opgeleverde kantoren bevinden zich in het kloppende hart van nieuwbouwproject Elements. Vanuit hier kijk je uit over zowel het stedelijke als het parkachtige landschap, pal naast gezellige horecagelegenheden en de parkeergarage. Werk in stijl, midden in een frisse, bruisende omgeving die volop in ontwikkeling is. Er zijn diverse kantoor- en horecaruimtes te koop en te huur in Elements. Verken de opties, en maak van Elements de plek waar jouw onderneming tot bloei komt. Je bent van harte welkom voor een bezichtiging en rondleiding door de wijk. Bel Stephan van Schenk Makelaars om een afspraak te maken. 

Plan een bezichtiging in
Wil je werken in Elements?

Heb je de verkoop gemist en zie jij jezelf wonen in deze wijk?

Goed nieuws! Achter de schermen wordt hard gewerkt aan Rootz, het vervolg op Elements en onderdeel van 'Stad tussen de bomen'. Met circa 640 diverse woningen, zowel koop als huur en minimaal 30% betaalbare koopwoningen. Ontdek meer op rootzhaarlem.nl en meld je aan!

Rootz Haarlem

Maak kennis met team Elements

NextHome Nieuwbouwhypotheken

NextHome Nieuwbouwhypotheken

Betrokken financiële partner
Ja, ik wil graag meer informatie over werken in Elements Bekijk het aanbod