THUIS de showroom

Bij THUIS – de showroom richt je jouw nieuwe huis helemaal naar jouw smaak in. Wie een woning koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis inclusief luxe keuken en comfortabele badkamer. Zelfs voor een fijne vloer, sfeervolle wanden, raamdecoratie of een kast op maat kun je bij ons terecht. Bij THUIS komt alles samen. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco af te nemen.

Hoe kom je bij THUIS de showroom?

De koffie staat klaar!

Als koper van een loft in Factory word je uitgenodigd door THUIS om een bezoek te komen brengen aan onze nieuwe showroom in Utrecht. 

Hertogswetering 157
3543 AS Utrecht
info@thuis-deshowroom.nl
030 634 79 79

 

Omdat de bouw inmiddels is begonnen, is het belangrijk dat het bezoek aan THUIS snel na het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst plaatsvindt.

Sanitair

THUIS biedt alleen de beste merken en sanitair van hoogwaardige kwaliteit. We hebben alvast een badkamerontwerp voor jouw woning uitgewerkt. Deze badkamer zit in de V.O.N. prijs en het ontwerp is afgestemd op de badkamerruimte van het huis. De specificaties van de badkamer vind je in de brochure Your Lifestyle, Your Home

Sanitair

Meer weten over THUIS?

Bekijk de website