Het plan

Elements Haarlem krijgt steeds meer vorm. De omgevingsvergunning voor heel Elements in onherroepelijk sinds April 2021. De verkoop van de lofts in Factory gaat goed. Er zijn nog een aantal lofts beschikbaar. Hierover vind je meer informatie onder het kopje Woningaanbod. Factory is een ontwerp van architectenbureau Elephant, Voor informatie over de overige koopwoningen in Elements die volgend jaar in verkoop gaan, ben je op de juiste plek. Je vind hier ook informatie over het parkeren in Elements in het Smart Dock.

Dit is Elements

Factory

Industriële (casco) lofts met een plafondhoogte van 3,5 meter en een glazen gevel.

Townhouses

Met je gezin stedelijk wonen in het groen, in een 'echt' huis.

Lookout

Luxe appartementen van circa 100m2 met een eigen buitenruimte.

Smart Dock

De slimme parkeeroplossing. Je kunt er terecht voor parkeren, deelmobiliteit, het servicepunt en een hapje en drankje.

Aan een plek meerdere elementen toevoegen zodat er een rauwe, bruisende maar vooral een groene leefomgeving ontstaat. Dat is Elements. We zijn gestart met het element Fluor. Vernoemd naar het ingenieursbedrijf Fluor dat voorheen op deze plek was gevestigd. De locatie bestaat nu enkel nog uit versteend gebied, maar daar komt door onze elementen en de toekomstige bewoners verandering in. Wie weet kom jij hier te wonen!

Toekomstige bewoners willen in de stad blijven, dichtbij de gezelligheid van de binnenstad van Haarlem, maar hebben ook behoefte aan écht groen, aan buiten zitten, buiten spelen, zonder al teveel auto’s. Het liefst op een plek met voorzieningen op loopafstand, gezellige horeca of ruimte om anderen te ontmoeten. Dat alles is mogelijk in Elements. 

Het voormalig Fluor-kantoor: Factory wordt herontwikkeld tot lofts. Naast Factory worden er meerdere elementen toegevoegd aan het terrein. Deze elementen zijn: Townhouses, Lookout en Smart Dock. Allen bevinden zich in een groene, gezonde en boomrijke omgeving. Een plek waar je heerlijk kunt wonen, werken en ontspannen. 

Planning

We nodigen je van harte uit om meer te lezen over Elements en de omgeving. Word je net zo enthousiast als wij? Meld je dan aan, dan word je op de hoogte gehouden.

01

Reserveer een woning

14 oktober 2020

De Pre-sale is begonnen. Dit betekent dat nog niet alle contractstukken gereed zijn. Als je geïnteresseerd bent in een appartement in Factory, geven we je de mogelijkheid om een loft te reserveren. Wil je meer informatie? Bekijk dan het aankoopproces.
02

In verkoop

December 2020

De verwachting is dat in december alle verkoopcontraststukken gereed zijn e de koop-/aannemingsovereenkomsten getekend kunnen worden.
03

Koperskeuzes

Q1 2021

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet én optioneel wand- en vloerafwerking bij "THUIS de showroom" van Dura Vermeer.
04

Start bouw

Q3 2021

De keuzes zijn gemaakt, de sloop is bijna gereed en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.
05

De oplevering

Q2/Q3 2023

De bouw komt op z'n eind: de lofts worden opgeleverd. Wij wensen je veel geluk in jouw droomwoning!
06

Start verkoop Townhouses en Lookout

Q3 2021

Stad tussen de Bomen

Elements maakt onderdeel uit van een grotere gebiedsontwikkeling: “Stad tussen de bomen”. Niet alleen het voormalige Fluorterrein wordt de komende jaren op de schop genomen. Heel Schalkwijk Midden ondergaat een verandering. Stad tussen de bomen is de toekomst: groen, gemengd, bruisend en gezond. Benieuwd naar alle plannen in dit gebied?

Lees hier meer!
Stad tussen de Bomen
Nieuwsgierig geworden naar de woningen? Meld je hier aan, dan nemen we contact met je op. Aanmelden