29 augustus 2023

Open huis zaterdag 2 september

Niets gaat boven een ervaring ter plekke. Kom je zaterdag 2 september een kijkje nemen bij Elements?

Open huis zaterdag 2 september

Open huis zaterdag 2 september

Je bent van harte welkom tussen 11.00-13.00 uur. Val jij voor de allerlaatste Loft die je zo kunt betrekken of is een Townhouse meer iets voor jou? Kom langs, bekijk de woningen en proef de sfeer.

Het is een primeur: eindelijk is het zover dat je ook een rondleiding kunt krijgen in een Townhouse. Neem de ruimte in je op, ervaar het invallende daglicht en beleef het zelf.

Je kunt je melden bij de keet. Daar staat het enthousiaste verkoopteam op je te wachten. Graag tot zaterdag!

Tip: trek stevige schoenen aan.

Parkeren
Parkeren kan op het terrein tussen Factory (voormalig Fluor gebouw) en het Amerikablok (appartementen aan de Amerikaweg). Met de auto sla je op de Amerikaweg rechtsaf bij de stoplichten, de keten van Dura Vermeer staan na de ingang van het parkeren. Het verkoopteam staat klaar om je te begeleiden naar een parkeerplek. 

De daktuin it is!

Vergeet niet om de daktuin te bezoeken! De daktuin is prachtig aangelegd met verschillende beplanting en voorzien van bankjes. Een plek waar je zowel met je buren kunt samenkomen als in je eentje van een goed boek kunt genieten. Of je nu het uitzicht bewondert of gewoon tot rust komt, hier vind je sereniteit. Terwijl beneden alles levendig is, heerst hierboven een aangename rust. Wordt dit jouw favoriete plek?

De daktuin it is!