24 januari 2022

Drive Thru Elements

Voel je welkom tussen 13.00 - 15.00 uur op onze corona-veilige ‘Drive Thru’ en kom als eerste de brochure ophalen. Woon je in de buurt? Kom vooral op de fiets! Waar: parkeerplaats Rootz Paviljoen, Surinamepad 2, Haarlem Wanneer: zaterdag 29 januari tussen 13.00- 15.00 uur

Drive Thru Elements

Inschrijving Elements start donderdag 27 januari

De inschrijving van de 18 woningen in Elements start op donderdag 27 januari om 15.00 uur. Vanaf dan staat alle relevante verkoopinformatie op de projectwebsite. Denk hierbij aan: de brochure, prijslijst, technische omschrijving en nog veel meer. Je hebt een week de tijd om je in de woningen te verdiepen en zo een weloverwogen keuze te maken. Het inschrijfformulier vind je in je persoonlijke account en inschrijven is mogelijk tot woensdag 2 februari 09.00 uur. Noteer deze data alvast in je agenda, zodat je zeker weet dat je het niet mist. Benieuwd naar het hele aankooproces? 

Tijdlijn verkoop

De digitale verkoop start op donderdag 27 januari om 15.00 uur. Bereid je goed voor om je kans op een woning te vergroten.

In het kort nog even de tijdlijn. Noteer deze data in je agenda, zodat je zeker weet dat je niets mist:
Vanaf 20 januari - Oriëntatiegesprekken met het verkoopteam, ook financieel, lees meer ⇩
Vanaf 27 januari om 15u - Digitale verkoop 
29 januari tussen 13u -15u - Ophalen brochure tijdens Drive Thru
2 februari om 9u - Inschrijving sluit

 

Plan in je accountomgeving je afspraak met het makelaarsteam.

Aanmelden

financieel oriëntatiegesprek weegt mee bij toewijzing

Ja, je leest het goed. Een positief financieel oriëntatiegesprek weegt mee in de toewijzing van de woning. In deze gesprekken worden haalbaarheid en betaalbaarheid getoetst.
 
Dat doen we samen met NEXTHome; zij zijn onze partner in hypotheekadvies. De gesprekken gaan via Teams, dus lekker makkelijk. Je kunt ze bellen om een online afspraak te maken via 0186 - 74 57 72.
 
Goed om te weten: alle Townhouses zijn 100% energieneutraal en alle Lookouts zijn vrijwel energieneutraal. Dit betekent voor jou een optimaal wooncomfort, een heel lage energierekening én veel hypotheekvoordelen.