Lookout

Zoek je appartement dat bij oplevering al helemaal woonklaar is? Dat kan. In Elements komen acht energieneutrale acht Lookouts, op eigen grond. We hebben nog een type A en type B beschikbaar.

Lookout

Het sluitstuk van Elemenst zijn de woonklare appartementen, de zogeheten Lookouts. Acht heerlijke appartementen waar je zo met je verhuisdozen naar binnen loopt! Er zijn nog 2 woningen beschikbaar: bnr 3112 (type B) en 3417 (type A).

Lookout

Helemaal woonklaar

Of je nu een appartement op de eerste verdieping of hoger koopt, je krijgt altijd uit over de parkachtige omgeving. De Lookouts worden bovendien woonklaar opgeleverd. Ze zijn voorzien van een SieMatic eilandkeuken met Siemens / Bora apparatuur en een badkamer en toilet van Villeroy & Boch. Daarnaast zijn de vloeren en wanden helemaal afgewerkt. Zodra je de sleutel krijgt, hoef je alleen nog maar je meubels neer te zetten en je kunt er wonen.

Parkeren doe je uit het zicht in Smart Dock. Daarnaast is er een gezamenlijke fietsenberging. Het appartement is energieneutraal, vanzelfsprekend met vloerverwarming, een warmtepomp en pv-panelen

Plattegronden Lookout