Woningen

In Elements komt een mix aan woningen, met voor ieder wat wils. Sommige woningen zijn helemaal naar eigen inzicht in te delen of mag je zelf afbouwen (de casco lofts), andere woningen worden spic en span opgeleverd. Zo woon je in Elements altijd in een huis dat precies bij jou past.

Elements

Koopwoningen 
De koopwoningen van Elements liggen verspreid over het groene terrein. Je woont hier straks in FactoryTownhouses of Lookout.

Woonklaar

Alle koopwoningen in Factory (behalve de casco's) worden verkocht inclusief een luxe SieMatic keuken (met Quooker en BORA-kooksysteem) en modern sanitair en tegelwerk.

Parkeren

In Elements parkeer je Smart Dock. Dit wordt een multifunctioneel remontabel parkeerhuis, ontworpen vanuit een integrale visie op mobiliteit. Bewoners kunnen hun eigen auto parkeren maar ook gebruik maken van een groot aantal deelauto’s en -fietsen. Daarbij komt er een werkcafé voor de buurt en een servicepunt voor het ophalen en wegbrengen van pakketten. Smart Dock van Elements wordt dé ontmoetingsplek van de wijk. Hier komen bewoners en gebruikers samen thuis.

Huurwoningen
In Elements komen twee gebouwen met middeldure huurwoningen, verdeeld over 149 en 41 appartementen. Ben je daarin geïnteresseerd, dan
kun je je aanmelden via https://www.wonenbijbouwinvest.nl/huuraanbod/67/elements. Deze site geeft informatie over de koopwoningen.

Lees meer over de verschillende woningtypes