Financiering Townhouses Lookout

Potentiële kopers van een Townhouse of Lookout appartement kunnen profiteren van de uitgebreide kennis en mogelijkheden van het team van NEXTHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. Deze 18 woningen worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek.

NEXTHome jouw hypotheekadviseur

Betaal lage advieskosten en profiteer van vele andere voordelen!

De Townhouses en Lookout worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning in Elements koopt. Een greep uit deze voordelen:

  • Extra hypotheekrentekorting én een hogere leencapaciteit, omdat je een energiezuinige woning koopt
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) volledig mee te financieren 
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel hypotheek Aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor jouw hypotheek slechts € 975,-

Belangrijk: NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon. Er wordt altijd gezocht naar de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

NEXTHome kan jouw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, ABN AMRO, Obvion, Aegon en Nationale Nederlanden. 

Extra voordeel met de Energiebespaarlening van Triodos

De Townhouses en Lookout appartementen zijn energieneutraal. Daarmee zijn ze energiezuiniger dan het Bouwbesluit eist. Ook zijn alle woningen uiteraard gasloos. Deze combinatie heeft een bijzonder prettige uitwerking op je energierekening. Het klimaatpakket (waaronder de warmtepomp) dat hiervoor zorgt kun je als koper huren of kopen. Als je het pakket koopt kun je dit meefinancieren in je hypotheek.

Bij een hypotheek van Triodos geldt: hoe energiezuiniger je huis, hoe lager je rente. Goed nieuws dus voor kopers van een Townhouse of Lookout. Bijkomend extra voordeel is dat als je het klimaatpakket koopt (wat de meeste kopers doen),  je binnen jouw Triodoshypotheek een Triodos Energiebespaarlening kunt aanvragen tegen 0% rente. Dit betekent dat je het klimaatpakket meefinanciert zonder hiervoor rente te betalen. Deze aanbieding geldt tot nader order. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome vertellen je er graag alles over!

Wil je op voorhand al meer weten over de financiële voordelen en wat je maandlasten ongeveer gaan worden? Neem dan contact op voor een oriëntatiegesprek en weet snel waar je aan toe bent. Je kunt ook nu alvast zelf een snelle check doen.

Neem contact op

Heb je vragen of ben je benieuwd wat NEXTHome voor jou kan betekenen? Zij vertellen het je graag.

NextHome Nieuwbouwhypotheken

NextHome Nieuwbouwhypotheken

Betrokken financiële partner