16 september 2020

Binnenkort in voorverkoop | 96 industriële lofts in Factory!

Veel groen, winkels en horeca op loopafstand, volop ruimte voor kinderen om buiten te spelen en op tien minuten fietsen van de binnenstad. Zomaar wat kenmerken van Elements, een bijzondere woonwijk op het terrein van het voormalige Fluor-kantoor in Haarlem. Elements krijgt 96 lofts met een industriële uitstraling, 10 riante eengezinswoningen (Townhouses) en 8 luxe appartementen. Binnenkort start de voorverkoop van de 96 lofts in Factory. Iets voor jou?

Binnenkort in voorverkoop | 96 industriële lofts in Factory!

Houd je van comfort? Ga dan voor een ingedeelde loftwoning

De ingedeelde lofts van Factory krijgen een luxe SieMatic keuken, inclusief Quooker en BORA kooksysteem. Ook hebben alle woningen een apart toilet en een ruime badkamer met inloopdouche. Vrijwel alle geveldelen zijn te openen, zodat je veel licht en frisse lucht naar binnen haalt.

Houd je van comfort? Ga dan voor een ingedeelde loftwoning

Prijsranges

Welk type loft past bij jou?

Per type loft zijn dit de prijsranges:
• Westloft (van 100 tot 114 m²) van € 395.000 tot € 464.500
• Hoekloft (van 108 tot 143 m²) van € 466.500 tot € 556.500
• L-lofts (van 179 tot 204 m²) van € 656.500 tot € 699.500

Alle prijzen zijn vrij op naam en inclusief de eerste vijf jaar parkeren in Smart Dock.

Een casco loftwoning echt iets voor jou?

De casco lofts van Factory worden verkocht inclusief verwarmings- en mv-installatie, elektrische boiler (ten behoeve van huishoudelijk gebruik), een technische ruimte en een meterkast. Je hoeft dus niet alles helemaal zelf te doen, alleen de overige voorzieningen breng je zelf aan. Om inspiratie op te doen, krijg je als koper een ontwerpsessie aangeboden met de architect van het gebouw, architectenbureau Elephant. Zij helpen je jouw indelingswensen visueel te maken. De casco lofts hebben woonoppervlaktes van circa 130 tot zo’n 195 m². De koopsommen variëren van € 415.000 tot € 596.500 en zijn v.o.n. en inclusief de eerste vijf jaar parkeren in Smart Dock. We hebben ter inspiratie voor elk type vast een indeling laten uitwerken, hieronder vind je de plattegronden van Type J, de grootste casco loftwoning in Factory.

Alvast meer weten?
Een casco loftwoning echt iets voor jou?

Stad tussen de bomen

Factory krijgt een waanzinnige daktuin, al zeggen we het zelf ;). Ook deze tuin is een beetje stoer, net als de rest van het gebouw. En er komen bomen op die een behoorlijke hoogte kunnen bereiken! Het ontwerp is van ZUS, dat ook de openbare ruimte inricht. Een avondbeeld van het dak wilden we jullie niet onthouden. Dit is toch waanzinnig? Binnenkort is er een ook VR-tour beschikbaar waarmee je om het gebouw heen kunt lopen, door de parkachtige omgeving. Meld je aan en blijf automatisch op de hoogte van de start van de voorverkoop!

Aanmelden
Stad tussen de bomen

Huren in Elements?

Ben je niet op zoek naar een koopwoning maar wil je huren in Elements? In Elements komen 190 middeldure huurappartementen. Heb je interesse? Meld je dan aan via: https://www.wonenbijbouwinvest.nl/huuraanbod/67/elements.