Casco lofts

De casco lofts in Factory bevinden zich aan de oostzijde van het gebouw. Het zijn diepe, lichte woningen waarmee je echt alle kanten op kunt. We hebben vast een aantal indelingen voor je bedacht, maar het kan natuurlijk ook helemaal anders worden. Aan de hand van de spelregelkaart die we straks publiceren en een gesprek met de architecten van het gebouw kun je jouw droomwoning vorm gaan geven!

De casco lofts van Factory worden verkocht inclusief verwarmings- en mv-installatie, elektrische boiler (ten behoeve van huishoudelijk gebruik), een technische ruimte en een meterkast. Je hoeft dus niet alles helemaal zelf te doen., alleen de overige voorzieningen breng je zelf aan. 

Om inspiratie op te doen, krijg je als koper een ontwerpsessie aangeboden met de architect van het gebouw, architectenbureau Elephant. Zij helpen je jouw indelingswensen visueel te maken. Hoe leuk is dat!!

De beschikbare casco lofts hebben woonoppervlaktes van circa 195 m². De koopsommen variëren van € 590.000 tot € 600.000 en zijn v.o.n. en inclusief de eerste vijf jaar parkeren in Smart Dock.

Via de 360-woningkiezer, kun je alle v.o.n.-prijzen per bouwnummer bekijken. 

Casco lofts

Ingekleurde plattegronden casco's