Kom je zaterdag een kijkje nemen?

De Townhouses worden eind dit jaar nog opgeleverd, dus geen dubbele lasten.
Scroll

Zoek je een superenergiezuinige eengezinswoning in het groen?

Dan in een Townhouse wellicht iets voor jou.

Verkoeling vinden in je huis met deze warme zomers!?! Het is mogelijk, in deze energieneutrale nieuwe stadswoning. En niet alleen bij de bouw is er aandacht voor de nieuwe werkelijkheid. Ook de nieuwe wijk “stad tussen de bomen” is klimaatadaptief opgebouwd, dus veel aandacht voor groen en afwatering. 

Bereken gemakkelijk en snel via onze energiecalculator de besparing ten opzichte van je huidige woning. Benieuwd wat jij kan besparen?

Gasloos en energielabel A++++! Je wekt je eigen energie op voor verwarming en passieve koeling uit de bron-warmtepomp.

Bereken je energiebesparing

Ervaar nu alvast het groen in Elements

Ben jij ook zo benieuwd naar de Stad tussen de Bomen? Dat komt goed uit. We hebben de openbare ruimte in Elements laten verwerken in een virtual reality-omgeving. Neem alvast een kijkje in je toekomstige achtertuin en bekijk hier hoe groen het wordt. 

Wandel hier door Elements

Elements: stad tussen de bomen

Veel groen, winkels en horeca op loopafstand, volop ruimte voor kinderen om buiten te spelen en op tien minuten fietsen van de binnenstad. Zomaar wat kenmerken van Elements, een bijzonder woonproject op het terrein van het voormalige Fluor-kantoor in Haarlem. Elements is onderdeel van de grotere gebiedsontwikkeling ‘Stad tussen de bomen’. Behalve het voormalige Fluor-terrein wordt heel de wijk (Schalkwijk Midden) veranderd in een stadswijk die toekomstproof is: groen, bruisend en gezond, met voorzieningen en allerlei soorten koop- en huurwoningen.

Elements: stad tussen de bomen

Kom je een keer kijken bij Elements?

Maak dan een afspraak met ons makelaarsteam. Zij lopen graag een rondje met je door de wijk.

Maak een afspraak

Wil je werken in Elements?

Ook dat kan! Er zijn diverse kantoor- en horecaruimtes te koop en te huur in Elements. Klik op de link voor meer informatie.

Meer info over werken in Elements
Wil je werken in Elements?

Elements: staat hier jouw nieuwe woning?